Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння заготовки з тіста перед приготуванням. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі в 2-2,5 рази. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах +33...+40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника UNOX (Італія) розрахована на 8 рівнів місткістю до - 460x330. Шафа розстійна UNOX XEKPT-08HS-C підключається до мережі 220В, при цьому потужність печі - 1.2 кВт. Ця розстыйка відрізняється особливою надійністю конструкції і простотою використання. Шафа розстійна UNOX XEKPT08HSC має досить простий принцип роботи - обігрів камери відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині шафи. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Скляні двері, через які видно всы дека, дозволять пекареві простежте за ходом процесу;
• Устаткування відповідає всім вимогам і нормам безпеки;
• Зручне управління температурним режимом;
• Конструкція обладнання забезпечує рівномірний розподіл температури по всьому об'єму шафи;
• Легкість очищення завдяки заокругленим кутам внутрішньої камери.
У комплекті:
• Розстійна шафа 8 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.