Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння тістової заготовки перед приготуванням. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі в 2-2,5 рази. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах 33...40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника UNOX (Італія) розрахована на 12 рівнів розміром - 600х400. Шафа розстійна UNOX XEBPC12EUC підключається до мережі змінного струму 220В, при цьому потужність печі - 2.4 кВт. Ця розстыйка відрізняється простотою і надійністю. Шафа розстійна UNOX XEBPC12EUC має простий принцип роботи - обігрів камери відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині шафи. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Прозорі двері з термостійкого скла дозволяють контролювати процес вистоювання;
• Надійність і безпека в експлуатації;
• Зручне управління температурним режимом;
• Рівномірний розподіл температури по всьому об'єму шафи;
• Камера шафи виконана з закругленними кутами для гарантії максимальної гігієни.
У комплекті:
• Розстійна шафа 12 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.