Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння заготовки з тіста перед випіканням. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі у 2-2,5 рази. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах +33...+40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника РЕАЛ СТАЛЬ (Україна) розрахована на 10 рівнів місткістю до - 325х530. Шафа розстійна РЕАЛ СТАЛЬ ШР-10-GN 1/1 має підключення до мережі на 220В, при цьому потужність печі - 1.2 кВт. Ця розстійка відрізняється якісною збіркою і простим, зрозумілим управлінням. Шафа розстійна РЕАЛ СТАЛЬ ШР-10-GN 1/1 має дуже простий принцип роботи - обігрів камери шафи відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині шафи. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстійній камері.
• Скляні двері для контролю процесу вистоювання;
• Надійність і безпека в експлуатації;
• Низьке енергоспоживання;
• Задана температура процесу вистоювання підтримується автоматично;
• Простота і легкість гігієнічної обробки шафи завдяки заокругленим кутам.
У комплекті:
• Розстійна шафа 10 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.