Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння заготовки з тіста перед приготуванням. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах +33...+40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника RAUDER (Китай) розрахована на 16 рівнів розміром - 600х400. Шафа розстійна RAUDER CR-16A підключається до мережі 220В, при цьому потужність печі - 2.6 кВт. Шафа відрізняється простотою і надійністю. Шафа розстійна RAUDER CR-16A має досить простий принцип роботи - обігрів камери відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині шафи. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Прозорі двері забезпечують візуальний контроль процесу вистоювання;
• Надійність і безпека в експлуатації;
• Низьке енергоспоживання;
• Рівномірний розподіл температури по всьому об'єму шафи;
• Камера шафи виконана з закругленними кутами для гарантії максимальної гігієни.
У комплекті:
• Розстійна шафа 16 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.