Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння тістової заготовки перед випіканням. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах 33-40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника OREST (Україна) розрахована на 10 рівнів місткістю - 400х600/GN1/1. Шафа розстійна OREST PT-10 стаціонарний підключається до мережі 220В, при цьому потужність печі - 2 кВт. Шафа відрізняється якісною збіркою і простим, зрозумілим управлінням. Шафа розстійна OREST PT-10 стаціонарний має дуже простий принцип роботи - обігрів камери відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині шафи. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Скляні двері для контролю процесу вистоювання;
• Простота і надійність конструкції;
• Низьке енергоспоживання;
• Задана температура процесу вистоювання підтримується автоматично;
• Легкість очищення завдяки заокругленим кутам внутрішньої камери.
У комплекті:
• Розстійна шафа 10 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.