Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шафа розстійна MORETTI FORNI L60/S125E - вид теплового обладнання основне призначення якого процес вистоювання заготовок виробів з тіста для ресторанів і кафе, які займаються випічкою хлібобулочних виробів.
Розстійка - це процес контрольованого бродіння заготовки з тіста перед випіканням. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі в 2-2,5 рази. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах 33...40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника MORETTI FORNI (Італія) розрахована на 6 рівнів розміром - . Шафа розстійна MORETTI FORNI L60/S125E підключається до мережі 220В, при цьому потужність печі - 0.16 кВт. Ця розстыйка відрізняється якісною збіркою і простим, зрозумілим управлінням. Шафа розстійна MORETTI FORNI L60/S125E має досить простий принцип роботи - обігрів камери шафи відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Скляні двері для контролю процесу вистоювання;
• Простота і надійність конструкції;
• Низьке енергоспоживання;
• Задана температура процесу вистоювання підтримується автоматично;
• Простота і легкість гігієнічної обробки шафи завдяки заокругленим кутам.
У комплекті:
• Розстійна шафа 6 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.