Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння заготовки з тіста перед приготуванням. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах +33...+40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника PIRON (Росія) розрахована на 10 рівнів розміром - 600х400. Шафа розстійна ITERMA мод. PR-910 підключається до мережі змінного струму 220В, при цьому потужність печі - 1.5 кВт. Ця розстыйка відрізняється особливою надійністю конструкції і простотою використання. Шафа розстійна ITERMA мод. PR-910 має досить простий принцип роботи - обігрів камери шафи відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині шафи. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Скляні двері для контролю процесу вистоювання;
• Гранично проста і міцна конструкція, що в сукупності з якістю гарантує довгу і безперебійну роботу виробу;
• Низьке енергоспоживання;
• Рівномірний розподіл температури по всьому об'єму шафи;
• Простота і легкість гігієнічної обробки шафи завдяки заокругленим кутам.
У комплекті:
• Розстійна шафа 10 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.