Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння заготовки з тіста перед випічкою. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі в 2-2,5 рази. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах +33...+40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника Italbakery (Італія) розрахована на рівнів розміром - 4 візки 60х80 см. Шафа розстійна ITALBAKERY CLACR2P 4C 6080 має підключення до мережі на 380В, при цьому потужність печі - 5.5 кВт. Данна шафа відрізняється простотою і надійністю. Шафа розстійна ITALBAKERY CLACR2P 4C 6080 має досить простий принцип роботи - обігрів камери шафи відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині шафи. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Скляні двері для контролю процесу вистоювання;
• Гранично проста і міцна конструкція, що в сукупності з якістю гарантує довгу і безперебійну роботу виробу;
• Низьке енергоспоживання;
• Задана температура процесу вистоювання підтримується автоматично;
• Простота і легкість гігієнічної обробки шафи завдяки заокругленим кутам.
У комплекті:
• Розстійна шафа рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.