Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння тістової заготовки перед приготуванням. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах +33...+40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника Italbakery (Італія) розрахована на рівнів розміром - 2 візки 40х60 см. Шафа розстійна ITALBAKERY CLACR2P 2C 4060 (с полом) підключається до мережі змінного струму 380В, при цьому потужність печі - 3.5 кВт. Дана модель відрізняється особливою надійністю конструкції і простотою використання. Шафа розстійна ITALBAKERY CLACR2P 2C 4060 (с полом) має дуже простий принцип роботи - обігрів камери відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Можливість візуального контролю процесу, за допомогою скляних дверей;
• Устаткування відповідає всім вимогам і нормам безпеки;
• Зручне управління температурним режимом;
• Конструкція обладнання забезпечує рівномірний розподіл температури по всьому об'єму шафи;
• Простота і легкість гігієнічної обробки шафи завдяки заокругленим кутам.
У комплекті:
• Розстійна шафа рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.