Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння тістової заготовки перед випічкою. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах 33-40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника ЭФЕС (Україна) розрахована на 8 рівнів розміром - 660х450. Шафа розстійна ЕФЕС ШР-8-П ЭТАЛОН підключається до мережі 220В, при цьому потужність печі - 1.2 кВт. Данна шафа відрізняється простотою і надійністю. Шафа розстійна ЕФЕС ШР-8-П ЭТАЛОН має простий принцип роботи - обігрів камери шафи відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині шафи. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Прозорі двері забезпечують візуальний контроль процесу вистоювання;
• Надійність і безпека в експлуатації;
• Зручне управління температурним режимом;
• Задана температура процесу вистоювання підтримується автоматично;
• Легкість очищення завдяки заокругленим кутам внутрішньої камери.
У комплекті:
• Розстійна шафа 8 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.