Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння тістової заготовки перед випічкою. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі в 2-2,5 рази. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах 33...40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника ЭФЕС (Україна) розрахована на 6 рівнів розміром дека - 325х530. Шафа розстійна ЕФЕС ШР-6-GN 1/1 ЭТАЛОН має підключення до мережі на 220В, при цьому потужність печі - 1.2 кВт. Ця розстыйка відрізняється особливою надійністю конструкції і простотою використання. Шафа розстійна ЕФЕС ШР-6-GN 1/1 ЭТАЛОН має дуже простий принцип роботи - обігрів камери шафи відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині шафи. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Скляні двері для контролю процесу вистоювання;
• Гранично проста і міцна конструкція, що в сукупності з якістю гарантує довгу і безперебійну роботу виробу;
• Зручне управління температурним режимом;
• Конструкція обладнання забезпечує рівномірний розподіл температури по всьому об'єму шафи;
• Камера шафи виконана з закругленними краями для зручності чищення.
У комплекті:
• Розстійна шафа 6 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.