Кількість
|
Вартість
|
||
|
Прес для піци GGM GASTRO PPP33N основне електромеханічне обладнання, що часто використовується на кухні піцерії, бістро чи італійського ресторану. Піца-прес призначений для автоматичного формування тістових заготовок для піци, так званих крастів. Серед великого вибору формувальників піци, які представлені на ринку професійного кухонного обладнання, техніка GGM GASTRO (Італія), користується величезним попитом у знавців кулінарної справи. Преси для піци GGM GASTRO - це якість, надійність, простота в управлінні, і сучасний дизайн, що є незаперечними факторами для зупинки свого вибору на даному обладнанні.
Прес для піци GGM GASTRO PPP33N виготовляє основи для піци діаметром 330 мм, з необхідної ваги тіста для одного завантаження в діапазоні 130-250 грам. Продуктивність пристрою на годину орієнтовно становить 400 штук. За принципом роботи, даний піца-прес відноситься до типу - гарячий. Від цього залежить кінцевий результат краста, який вийде: вже підпечений або звичайний, як при ручному формуванні. Потужність преса цієї моделі становить 4.75 кВт, а необхідне підключення до мережі - 380 В.
Особливості:
• Корпус - харчова нержавіюча сталь;
• Високий рівень виробництва (до 400 піц на годину);
• Регулювання товщини тіста за допомогою важеля;
• Підпіканні краста в діапазоні 0…+150 °С;
• Приготування краста займає близько 1.5 сек;
• Обмежувальна пластина на нижньому рівні для традиційного бортика основи для піци;
• З метою забезпечення безпеки персоналу, апарат укомплектований захисною решіткою;
• Електронна панель управління;
• Прес для піци GGM GASTRO PPP33N просто миється теплою, мильною водою. Якщо не вдалося відмити залишки тіста, то потрібно акуратно скористатися пластиковою лопаткою для остаточного очищення.
В комплекті Прес для піци GGM GASTRO PPP33N:
• Прес для піци гарячий 380 В;
• Інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.