Кількість
|
Вартість
|
||
|
Піч подова MORETTI FORNI Amalfi C/18 (D) - це обладнання, яке використовується для приготування різних хлібобулочних виробів, у тому числі і піци на професійній кухні закладів громадського харчування. Піч подова виробника MORETTI FORNI це простий та інтуїтивний дизайн апарату, легке техобслуговування за рахунок простих конструктивних рішень апарату і звичайно ж міцність конструкції корпусу.
Піч подова MORETTI FORNI Amalfi C/18 (D) з кількістю камер - 1 працює від мережі 380 вольт з потужністю 12.6 кВт. Максимальна місткість - 4 рівень (і), і розміром дек 600х400 мм, дозволить повністю впоратися із завданнями професійної кухні.
Особливості:
• Рівномірний розподіл температури по камері;
• Система парозволоження - немає необхідна при випічці виробів із дріжджового тіста сприяє наданню глянцю готовому виробу;
• Візуальний контроль за процесом випічки, завдяки вікнам з жаростійкого скла;
• Ізольовані секції випікання дозволяють регулювати температуру випікання в кожній камері окремо, що дає можливість випікати одночасно різну продукцію;
• Перемикачі забезпечують роздільне регулювання верхнього і нижнього блоків з необхідною температурою в діапазоні +50…+450 °С;
• Внутрішній розмір теплової камери 1150х1110х180 мм;
• Матеріал виготовлення поду - вогнетривкий камінь.
В комплекті Піч подова MORETTI FORNI Amalfi C/18 (D):
Піч подова 380 вольт;
Інструкція;
Упаковка;
Гарантія 12 місяців.