Кількість
|
Вартість
|
||
|
Піч подова MORETTI FORNI Amalfi C/18 (A) - теплове обладнання сектора HoReCa, яке використовується для приготування різних видів хлібобулочних продуктів, а також піци на підприємствах громадського харчування. Піч подова виробника MORETTI FORNI це максимальна простота і зручність в роботі, проста конструкція і нескладне обслуговування і звичайно ж надійні матеріали збірки.
Піч подова MORETTI FORNI Amalfi C/18 (A) з кількістю камер - 1 працює від мережі 380 вольт з потужністю 7.1 кВт. Максимальна місткість - 2 рівень (і), і розміром дек 600х400 мм, дозволить повністю задовольнити потребу закладу для якого вона купувалася.
Особливості:
• Спеціальна геометрія нагрівальних елементів забезпечує рівномірний розподіл температури по всьому об'єму теплової камери;
• Функція генератора пару - немає необхідна при випічці виробів із дріжджового тіста забезпечує рівномірне пропікання продукту;
• Кухар може контролювати і відслідковувати всі етапи процесу випічки виробів, завдяки прозорому жаростійкому склу на дверцятах печі;
• Ізольовані секції випікання дозволяють регулювати температуру випічки в кожній камері окремо, що дає можливість випікати одночасно різну продукцію;
• Перемикачі забезпечують роздільне регулювання верхнього і нижнього блоків з необхідною температурою в діапазоні +50…+450 °С;
• Внутрішній розмір камери 650х1030х180 мм;
• Матеріал поду печі - вогнетривкий камінь.
В комплекті Піч подова MORETTI FORNI Amalfi C/18 (A):
Піч подова 380 вольт;
Інструкція;
Упаковка;
Гарантія 12 місяців.