Кількість
|
Вартість
|
||
|
Електрична
місткість 4 дека 600х400 мм
& nbsp; панель управління LED
температура +30 ... + 260 град. < p> 2 вентилятора з реверсивним рухом
корпус - нержавіюча сталь
Ручний механізм відкриття дверей справа наліво
Air.Plus:
pасстояние повітряного потоку основа, що забезпечує рівномірність готування як у всіх точках одного листа, так і на всіх листах. Технологія AIR.Plus, забезпечує ідеальний розподіл повітря і температури всередині камери печі. Після закінчення випічки продукт має рівномірний колір і його зовнішній вигляд залишається незмінним протягом декількох годин.
Steam.Plus:
Застосування зволоження камери значно розширює асортимент хлібобулочних і кондитерських виробів. Подача вологи в камеру на перших хвилинах процесу випічки сприяє отриманню правильної внутрішньої структури вироби і утворення зовнішньої скоринки. Технологія STEAM.Plus дозволяє отримувати пар в камері готування при температурі від 90 & deg; C до 260 & deg; C. У печах LineMiss & trade; Dynamic і Matic подача вологості в камеру готування може бути встановлена на рівні програми випічки. Печі LineMiss & trade; Manual подача вологості в камеру готування здійснюється шляхом натискання кнопки на панелі управління.
DRY. Plus:
Надлишок вологості в камері на заключному етапі випічки хлібобулочних і кондитерських виробів може поставити під загрозу досягнення бажаного результату.
Технологія DRY.Plus видаляє вологу з камери, як ту, що виділяє сам продукт, так і ту, яка була додана технологією STEAM.Plus на попередньому кроці готування. Технологія DRY.Plus забезпечує текстуру випікаються, дозволяючи отримати пропечений продукт з правильною структурою всередині і хрусткою поверхнею зовні.
Baking Essentials:
Фабрика UNOX ретельно досліджує процеси випічки і приділяє пильну увагу необхідних аксесуарів та обладнання для збільшення функціональних можливостей щоденного використання печі. Існують спеціальні аксесуари для будь-якого типу випічки: від листкового тіста до бісквітів, від печива до заварного тесту, і від круасанів до піци і дріжджових виробів. Інноваційні аксесуари для випічки, листи та решітки дозволяють працювати з різними типами виробів, що випікаються, уникаючи використання специфічного обладнання, наприклад, печей для піци або статичних печей.
Допоміжні функції
Пам'ять на 99 програм, по три кроки готування кожна, предразогрев.
Технологія Protek. Safe - ефективна теплоізоляція, безпеку роботи (холодне скло на двері)
Відображення часу до кінця готування.
Функція охолодження камери готування "Cool".
Знімне внутрішнє скло для зручності чищення. <