Кількість
|
Вартість
|
||
|
onload = "pagespeed.CriticalImages.checkImageForCriticality (this);" src = "https://avelon.com.ua/image/data/teplovoe/istoma/pech-ictomaem.png" title = "Піч низькотемпературна TTM ISTOMA-EM" />
На низькотемпературну піч ISTOMA MINI ціна цілком доступна для підприємств сфери громадського харчування, особливо враховую її швидку окупність і масу переваг, які ми зараз розглянемо.
Дане обладнання відрізняється від інших теплових пристроїв принципом підведення тепла до внутрішнього обсяг. Тут не застосовується конвекційний обдування, яке сушить продукти, а також відсутні Тени з їх агресивним випромінюванням. Низькотемпературна піч ISTOMA MINI оснащена системою нагріву 3D Surround Heat, тобто тривимірне обволікання жаром. По стінах всієї робочої камери проведені гнучкі нагріваються дроти. З їх допомогою і відбувається рівномірна теплова обробка всього обсягу.
Низькотемпературна піч томління ISTOMA MINI, як випливає з назви, має температуру нижче сучасних теплових апаратів, тому продукт як-би нудиться протягом тривалого часу, створюючи ефект російської печі.
Основні переваги печі томління ISTOMA MINI:
- Продукти втрачають набагато менше вологи, не & laquo; всихають & raquo; і залишаються соковитими;
- Втрати ваги знижені майже на 50% - відповідно більше вихід готової продукції;
- Немає потреби в Парозволоження (як при конвекції), додаванні води в піддон (як в духовках );
- Піч томління готує м'ясні продукти довше звичайного, тому відбувається глибока ферментація, і готовий м'ясний продукт стає неповторно смачним, соковитим і м'яким;
- За рахунок щадного режиму температури зберігаються вітаміни і мікроелементи;
- Автоматичний перехід після готування в режим зберігання; наприклад, нічний процес випічки продукції завершується тривалої стадією делікатного підігріву, щоб страви були свіжими & laquo; прямо з печі & raquo; до моменту вживання;
- Сучасне електронне управління, програмування температури всередині продукту, при досягненні якої закінчується програма готування, і починається зберігання з підігрівом;
- Наявність функції копчення в двох варіантах & ndash; гарячого і холодного; для цього потрібна тріска і в холодному методі ще лід; в результаті виходять страви з справжнім димком;