Кількість
|
Вартість
|
||
|
Технічні характеристики:
- Інжектор;
- Габарити 890х820х1942мм
- 380В
- 38.9 кВт;
Пароконвектомат Convotherm С4 eD 20.10 ES (XS600013A2AAAA) розрахований на роботу у великих ресторанах, їдальнях, готелях та інших закладах громадського харчування, що мають велику кількість посадкових місць.
Крім того, таке гастрономічне обладнання відмінно підходить для підготовки бенкетів та конференцій: завантажувальний візок на коліщатках істотно спрощує обслуговування масових заходів.
У цій сучасній пароконвекційній печі німецького виробництва можна готувати тисячі найменувань гарячих страв, а також десертів та хлібобулочних виробів. Робоча камера пароконвектомату Convotherm С4 easyDial 20.10 ES вміщує 20 гастроємностей GN 1/1 або 17 дек 600х400 мм (уточнювати при замовленні).
Пароконвектомат - це високопродуктивне обладнання, яке дозволить вам досягти найкращих результатів з мінімальними зусиллями та витратами. Страви з м'яса, риби та овочів отримують необхідну кількість тепла та вологи, а їх запахи не змішуються.
- електронна панель керування C-Dial;
- TriColor – наочна колірна індикація процесів;
- замкнута система ACS+ зберігає тепло усередині;
- Crisp&Tasty - 5 рівнів видалення вологості;
- BakePro – 5 етапів для випікання виробів із тіста;
- HumidityPro – 5 налаштувань рівня вологості;
- 5-швидкісний вентилятор;
- напівавтоматичне миття;
- USB-роз'єм для оновлення даних;
- функція регенерації страв;
- 99 рецептів у пам'яті;
- всі ручки та панелі – з антибактеріальною добавкою (іони срібла).
- Виробник Convotherm Німеччина.