Кількість
|
Вартість
|
||
|
М'ясорубка BOGAZICI BKM.12 використовується на професійній кухні для виготовлення фар ша, набивання ковбас, повторного подрібнення котлетної маси. М'ясорубки BOGAZICI - це найкраще рішення кафе, барів і ресторанів. Даная модель м'ясорубки відрізняється міцністю конструкції корпусу, зручністю використання і корпусом з матеріалу - який не піддається корозії і не надає токсичного впливу на продукти харчування.
• Ріжучий вузол системи - enterprise;
• Потужний, довговічний вентильований двигун;
• Може перемолоти до 100 кг м'яса на годину;
• Функція реверс (зворотний хід) - ;
• Габаритні розміри, мм: 260 х 540 х 310;
• Швидкий і легкий процес розбирання м'ясорубки, що дає можливість не витрачати багато часу на його чистку;
• Є можливість мити в посудомийній машині.
У комплекті. М'ясорубка BOGAZICI BKM.12:
• Мясорубка 220/380 вольт;
• Набір ножів і решіток enterprise;
• Інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
Правила роботи. М'ясорубка BOGAZICI BKM.12:
1. Мясорубка застосовується для подрібнення тільки свіжого м'яса.
2. М'ясо повинно бути без додаткових твердих частинок.
3. Холостий хід для м'ясорубки заборонений!
4. При інтенсивному використанні машини її необхідно заглушити і дати охолонути 15 хвилин.
5. При неправильному складанні ріжучого вузла елементи зіпсуються, що може привести до поломки інших деталей. Тоді ремонт м'ясорубки буде НЕ ГАРАНТІЙНИМ!
6. Крім того, необхідно підтримувати належний рівень гігієни: щодня проводити чистку м'ясорубки.