Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тісторозкатка IMPERIA iPASTA Sfogliatrice (162) - вузькоспеціалізоване обладнання, яке застосовується для формування тіста на пасту, спагетті, вермішель. Машинки з виробництва макаронних виробів та локшинорізки-тісторозкатки застосовуються не тільки на невиробничих кухнях закладах громадського харчування - саме ними професійні кухарі формують тісто на мафальдіне, регінетте, паппарделле. Макарони, створені за допомогою цього пристрою помітно відрізняються від саморобної домашньої продукції - вони акуратніші, у них тонше стінки, а вони мають ідеально правильну форму.
Тісторозкатка IMPERIA iPASTA Sfogliatrice (162) має вагу 1.8 кг, що дозволяє встановлювати її на практично будь-якому столі. Корпус - стійкий до корозії - матеріал: нержавіюча сталь, тому пристрій легко тримати в чистоті, він не вимагає копіткого догляду. Валки та механізми тісторозкатки-локшинорізки виготовляються з нержавіючої сталі, вони можуть формувати тісто товщиною від 0,2 до 2,2 мм самих різних форм, довжини та структури.
В комплекті:
• Тісторозкатка IMPERIA iPASTA Sfogliatrice (162);
• Інструкція;
• Упаковка;
Насадки не входять до комплекту!