Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кутер YAZICILAR L6DES типу - кутер - професійне електромеханічне обладнання яке використовуються в багатьох закладах громадського харчування, починаючи від різного роду столових і закінчуючи великими ресторанами для прискорення процесу приготування їжі. За допомогою кутера можна швидко роздрібнити цибулю, часник, помідори і перець в будь-які розміри шматків. Завдяки регулюванню швидкості можна самим управляти подрібненням. Більше швидкість - дрібніше подрібнення. Промисловий кутер складається з чаші, що кріпиться на корпусі і ножів які розташовуються в нижній частині чаші і при обертанні подрібнюють продукт поміщений в чашу кутера.
Особливості:
• Максимальний час операції в сучасних моделях займає не більше чотирьох-п'яти хвилин;
• Ножі в чаші розміщені досить низько, щоб можна було готувати і маленькі порції;
• Корпус - нержавійка;
• Потужний двигун оснащений системою автоматичного гальмування при знятті чаші;
• Інтуїтивна і зручна панель управління;
• Гумові ніжки перешкоджають ковзанню і міцно утримують апарат на поверхні;
• Обсяг бункера 6 літри;
• Можливість роботи зі швидкістю до 1500 об/хв;
В комплекті:
• Куттер 6 л;
• Доп. комплектація ;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
► Куттер - потужний кухонний інструмент, призначений для продуктивного дріблення продуктів, переважно, твердої консистенції. Оснащується широкими ножами з зубчиками, здатними дробити м'ясо, рибу, птицю на дрібний фарш, але погано справляється з в'язкою емульсією;
► Бліксери - комбінація блендера і міксера - високі обороти і сталеві ножі з зубчиками, форма яких дозволяє спеціально затягувати емульсію під себе, тобто ще більш ефективно подрібнювати дрібні частинки. Працює при заповненні чаші на ⅔, ідеальний для виготовлення майонезу, пюре, мусів і джемів;
► Кухонний процесор (комбайн) - спецобладнання що поєднує в собі: блендер, овочерізку, м'ясорубку, а в деяких випадках, і соковижималку. В ході готування дозволяє змінювати диски і ножі, перемикаючись з шинкування овочів, наприклад, на рубання м'яса.