Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кутер YAZICILAR L65IV типу - кутер - спеціальне электромеханічне обладнання яке використовуються в багатьох закладах громадського харчування, починаючи від різного роду столових і закінчуючи великими ресторанами для швидкого і якісного подрібнення продукту, приготування різних форм майонезів та ін. З ним можна рубати м'ясо (крупно рубаний, дрібно рубаний), подрібнювати будь-які продукти (курага, чорнослив, крабові палички, кальмари, варене м'ясо, сир, варені яйця та ін.). Ступінь подрібнення залежить від часу роботи, чим довше, тим дрібніше, тому в куттері легко отримати крупно-, середньо- і дрібнорублені продукти до тонкого подрібнення (п’юре, суфле, паштети). Професійний кутер складається з чаші і власне ріжучої частини. У чаші є декілька різних за формою ножів, які по черзі опускаються в ємність, таким чином в куттері поєднується процес нарізки і перемішування.
Особливості:
• Максимальний час операції в сучасних моделях займає не більше чотирьох-п'яти хвилин;
• Ножі в чаші кутера розташовані низько, щоб можна було готувати і маленькі порції;
• Корпус - нержавійка;
• Високоефективний мотор дозволяє збільшити тривалість роботи;
• Інтуїтивна і зручна панель управління;
• Обладнання встановлено на антиковзких ніжках;
• Обсяг бункера 65 літри;
• Робота на швидкості 600-3000 об/хв;
В комплекті:
• Куттер 65 л;
• Доп. комплектація ;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
► Куттер - потужний кухонний інструмент, призначений для продуктивного подрібнення продуктів, переважно, твердої консистенції. Оснащується великими ножами з зубчиками, здатними дробити м'ясо, рибу, птицю на дрібний фарш, але погано справляється з в'язкою емульсією;
► Бліксери - комбінація блендера і міксера - високі обороти і сталеві ножі з зубчиками, принцип роботи яких дозволяє спеціально затягувати емульсію під себе, тобто ще більш ефективно подрібнювати дрібні частинки. Без проблем працює при заповненні чаші більше половини, ідеальний для виготовлення майонезу, пюре, мусів і джемів;
► Кухонний процесор (комбайн) - спецобладнання що поєднує в собі: блендер, овочерізку, м'ясорубку, а в деяких випадках, і соковижималку. У процесі готування дозволяє змінювати диски і ножі, перемикаючись з шинкування овочів, наприклад, на рубання м'яса.