Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кутер YAZICILAR L20IV типу - кутер - професійне електромеханічне обладнання яке знайшло своє застосування на професійній кухні ресторану або кафе для виконання подрібнення продуктів різного ступеня жорсткості, перемішування тіста, подрібнення зелені, товчення твердих продуктів. За допомогою кутера можна швидко роздрібнити цибулю, часник, помідори і перець в будь-які розміри шматків. Ступінь подрібнення залежить від часу роботи, чим довше, тим дрібніше, тому в куттері легко отримати крупно-, середньо- і дрібнорублені продукти до тонкого подрібнення (п’юре, суфле, паштети). Промисловий кутер складається з чаші, що кріпиться на корпусі і ножів які розташовуються в нижній частині чаші і при обертанні подрібнюють продукт поміщений в чашу кутера.
Особливості:
• Вагомою перевагою є час, витрачений на процеси - він не перевищує 4 хвилини;
• Ножі в чаші кутера розміщені досить низько, щоб можна було готувати і невеликі порції;
• Корпус - нержавійка;
• Високоефективний мотор дозволяє збільшити тривалість роботи;
• Пульт з натискними кнопками;
• Гумові ніжки перешкоджають ковзанню і міцно утримують апарат на поверхні;
• Обсяг чаші 20 літри;
• Швидкість роботи ножів 600-3000 об/хв;
В комплекті:
• Куттер 20 л;
• Доп. комплектація ;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
► Куттер - потужний кухонний інструмент, призначений для продуктивного подрібнення продуктів, переважно, твердої консистенції. Оснащується широкими ножами з зубчиками, здатними перемелювати м'ясо, рибу, птицю на дрібний фарш, але не справляється з в'язкою емульсією;
► Бліксери - поєднання блендера і міксера - високі обороти і сталеві ножі з зубчиками, принцип роботи яких дозволяє спеціально затягувати емульсію під себе, тобто ще більш ефективно подрібнювати дрібні частинки. Здатний працювати при заповненні чаші більше половини, ідеальний для виготовлення майонезу, пюре, мусів і джемів;
► Кухонний процесор (комбайн) - обладнання що поєднує в собі: блендер, овочерізку, м'ясорубку, а в деяких випадках, і соковижималку. В ході готування дозволяє змінювати диски і ножі, перемикаючись з шинкування овочів, наприклад, на рубання м'яса.