Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кутер YAZICILAR L20I-LAB типу - кутер - електромеханічне обладнання яке знайшло своє застосування на професійній кухні ресторану або кафе для швидкого і якісного подрібнення продукту, приготування різних форм майонезів та ін. За допомогою кутера можна швидко роздрібнити цибулю, часник, помідори і перець в будь-які розміри шматків. Завдяки регулюванню швидкості можна самим управляти подрібненням. Більше швидкість - дрібніше подрібнення. На станині кутера укріплена чаша і вал з декількома парами спеціальних кутерних ножів, що обертаються в площині, перпендикулярній площині обертання чаші, з допомогою яких проводиться подрібнення і перемішування інгредієнтів фаршу.
Особливості:
• Максимальний час операції в сучасних моделях займає не більше чотирьох-п'яти хвилин;
• Ножі в чаші кутера розміщені досить низько, щоб можна було готувати і невеликі порції;
• Корпус - нержавійка;
• Високоефективний мотор дозволяє збільшити тривалість роботи;
• Електромеханічна вологонепроникна панель управління;
• Обладнання встановлено на антиковзких ніжках;
• Обсяг чаші 20 літри;
• Робота на швидкості 600-3000 об/хв;
В комплекті:
• Куттер 20 л;
• Доп. комплектація ;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
► Куттер - продуктивний кухонний інструмент, призначений для продуктивного роздрібнення продуктів, переважно, твердої консистенції. Оснащується великими ножами з зубчиками, здатними рубати м'ясо, рибу, птицю на дрібний фарш, але не справляється з в'язкою емульсією;
► Бліксери - поєднання блендера і міксера - потужний двигун і сталеві ножі з зубчиками, форма яких дозволяє спеціально затягувати емульсію під себе, тобто ще більш ефективно подрібнювати дрібні частинки. Здатний працювати при заповненні чаші на 60%, ідеальний для виготовлення майонезу, пюре, мусів і джемів;
► Кухонний процесор (комбайн) - обладнання що поєднує в собі: блендер, овочерізку, м'ясорубку, а в деяких випадках, і соковижималку. В ході готування дозволяє змінювати диски і ножі, перемикаючись з шинкування овочів, наприклад, на рубання м'яса.