Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кутер REEDNEE MCT6 типу - кутер - обладнання яке використовують на підприємствах громадського харчування та в супермаркетах для прискорення процесу приготування їжі. Він дозволяє дробити (горіхи, сухарі, шоколад і навіть замішувати тісто як на пельмені), рубати м'ясо (крупно рубаний, дрібно рубаний), подрібнювати будь-які продукти (цибуля, курага, чорнослив, крабові палички, кальмари, варене м'ясо, сир, варені яйця та ін.). Завдяки регулюванню швидкості можна самим управляти подрібненням. Більше швидкість - дрібніше подрібнення. На станині кутера укріплена чаша і вал з декількома парами спеціальних кутерних ножів, що обертаються в площині, перпендикулярній площині обертання чаші, з допомогою яких проводиться подрібнення і перемішування інгредієнтів фаршу.
Особливості:
• Одним з найважливіших плюсів цього апарату - швидкість здійснених операцій;
• Ножі в чаші кутера розташовані досить низько, щоб можна було готувати і маленькі порції;
• Корпус - нержавіюча сталь;
• Потужний двигун для постійного використання;
• Інтуїтивна і зручна панель управління;
• Обладнання встановлено на антиковзких ніжках;
• Обсяг чаші 6 літри;
• Робота на швидкості 1500/3700 об/хв;
В комплекті:
• Куттер 6 л;
• Доп. комплектація ;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
► Куттер - продуктивний кухонний інструмент, призначений для ефективного дріблення продуктів, переважно, твердої консистенції. Оснащується довгими і середніми ножами з зубчиками, здатними перемелювати м'ясо, рибу, птицю на дрібний фарш, але не справляється з в'язкою емульсією;
► Бліксери - поєднання блендера і міксера - потужний двигун і сталеві ножі з зубчиками, форма яких дозволяє спеціально затягувати емульсію під себе, тобто ще більш ефективно подрібнювати дрібні частинки. Без проблем працює при заповненні чаші більше половини, ідеальний для виготовлення майонезу, пюре, мусів і джемів;
► Кухонний процесор (комбайн) - спецобладнання що поєднує в собі: блендер, овочерізку, м'ясорубку, а в деяких випадках, і соковижималку. В ході готування дозволяє змінювати диски і ножі, перемикаючись з шинкування овочів, наприклад, на рубання м'яса.