Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кутер HURAKAN HKN-SG400 типу для спецій - обладнання, яке часто використовується в ресторанах, фабриках-кухнях, супермаркетах, їдальнях, кондитерських для подрібнення спецій. Ступінь подрібнення залежить від часу роботи, чим довше, тим дрібніше. На станині кутера укріплена чаша і вал з декількома парами спеціальних кутерних ножів, що обертаються в площині, перпендикулярній площині обертання чаші, за допомогою яких проводиться подрібнення і перемішування інгредієнтів фаршу.
Особливості:
• Максимальний час операції в сучасних моделях займає не більше чотирьох-п'яти хвилин;
• Ножі в чаші розташовані низько, щоб можна було готувати невеликі порції;
• Корпус - нержавіюча сталь;
• Високоефективний мотор дозволяє збільшити тривалість роботи;
• Інтуїтивна і зручна панель управління;
• Обладнання встановлено на антиковзких ніжках;
• Ємність діжі 0.4 літри;
• Швидкість роботи ножів 25000 об/хв;
В комплекті:
• Кутер 0.4 л;
• Дод. комплектація ;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
► Кутер - продуктивний кухонний інструмент, призначений для ефективного роздрібнення продуктів, переважно, твердої консистенції. Оснащується довгими і середніми ножами з зубчиками, здатними рубати м'ясо, рибу, птицю на дрібний фарш, але не справляється з в'язкою емульсією;
► Бліксери - поєднання блендера і міксера - потужний двигун і сталеві ножі з зубчиками, розташування яких дозволяє спеціально затягувати емульсію під себе, тобто ще більш ефективно подрібнювати дрібні частинки. Працює при заповненні чаші на ⅔, ідеальний для виготовлення майонезу, пюре, мусів і джемів;
► Кухонний процесор (комбайн) - спецобладнання що поєднує в собі: блендер, овочерізку, м'ясорубку, а в деяких випадках, і соковижималку. В ході готування дозволяє змінювати диски і ножі, перемикаючись з шинкування овочів, наприклад, на рубання м'яса.