Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кутер HURAKAN HKN-SG100 типу для спецій - електромеханічне обладнання, яке використовується в ресторанах, супермаркетах, їдальнях, кондитерських цехах для подрібнення для спецій. Завдяки регулюванню швидкості можна самостійно управляти подрібненням. Більша швидкість - дрібніше подрібнення. Промисловий кутер складається з чаші, що кріпиться на корпусі та ножів які розташовуються в нижній частині чаші й при обертанні подрібнюють продукт поміщений в чашу кутера.
Особливості:
• Одним з найважливіших плюсів цього апарату - швидкість здійснених операцій;
• Ножі в чаші кутера встановлені досить низько, щоб можна було готувати маленькі порції;
• Корпус - нержавіюча сталь;
• Потужний двигун для постійного використання;
• Пульт з натискними кнопками;
• Обладнання встановлено на антиковзких ніжках;
• Обсяг чаші 0.1 літри;
• Можливість роботи зі швидкістю 28000 об/хв;
В комплекті:
• Кутер 0.1 л;
• Дод. комплектація ;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
► Кутер - потужний кухонний інструмент, призначений для ефективного подрібнення продуктів, переважно, твердої консистенції. Оснащується довгими і середніми ножами з зубчиками, здатними дробити м'ясо, рибу, птицю на дрібний фарш, але погано справляється з в'язкою емульсією;
► Бліксери - поєднання блендера і міксера - високі обороти і сталеві ножі з зубчиками, принцип роботи яких дозволяє спеціально затягувати емульсію під себе, тобто ще більш ефективно подрібнювати дрібні частинки. Працює при заповненні чаші на ⅔, ідеальний для виробництва майонезу, пюре, мусів і джемів;
► Кухонний процесор (комбайн) - комбінований пристрій що поєднує в собі: блендер, овочерізку, м'ясорубку, а в деяких випадках, і соковижималку. В ході готування дозволяє змінювати диски і ножі, перемикаючись з шинкування овочів, наприклад, на рубання м'яса.