Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кутер HURAKAN HKN-CL9 типу - кутер - електромеханічне обладнання, яке використовується в ресторанах, супермаркетах, їдальнях, ковбасних, кондитерських цехах для швидкого і якісного подрібнення продукту, приготування різних форм майонезів та ін. За допомогою кутера легко приготувати різні паштети, соуси, овочеве або фруктове пюре, швидко збити крем, білки і вершки. Основне призначення кутера - подрібнення компонентів, що входять до складу ковбас (ліверних, варених, напівкопчених і ін.), а також сардельок і сосисок. Завдяки регулюванню швидкості можна самостійно управляти подрібненням. Більша швидкість - дрібніше подрібнення. Промисловий кутер складається з чаші, що кріпиться на корпусі та ножів які розташовуються в нижній частині чаші й при обертанні подрібнюють продукт поміщений в чашу кутера.
Особливості:
• Вагомою перевагою є час, витрачений на процеси - він не перевищує 4 хвилини;
• Ножі в чаші розташовані низько, щоб можна було готувати невеликі порції;
• Корпус - нержавіюча сталь;
• Високоефективний мотор дозволяє збільшити тривалість роботи;
• Пульт з натискними кнопками;
• Обладнання встановлено на антиковзких ніжках;
• Ємність діжі 9 літри;
• Можливість роботи зі швидкістю 1100-2800 об/хв;
В комплекті:
• Кутер 9 л;
• Дод. комплектація ;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
► Кутер - потужний кухонний інструмент, призначений для швидкого роздрібнення продуктів, переважно, твердої консистенції. Оснащується великими ножами з зубчиками, здатними дробити м'ясо, рибу, птицю на дрібний фарш, але не справляється з в'язкою емульсією;
► Бліксери - комбінація блендера і міксера - потужний двигун і сталеві ножі з зубчиками, принцип роботи яких дозволяє спеціально затягувати емульсію під себе, тобто ще більш ефективно подрібнювати дрібні частинки. Здатний працювати при заповненні чаші на ⅔, ідеальний для виготовлення майонезу, пюре, мусів і джемів;
► Кухонний процесор (комбайн) - комбінований пристрій що поєднує в собі: блендер, овочерізку, м'ясорубку, а в деяких випадках, і соковижималку. У процесі готування дозволяє змінювати диски і ножі, перемикаючись з шинкування овочів, наприклад, на рубання м'яса.