Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кутер AIRHOT VC-9 - обладнання, яке використовують на підприємствах громадського харчування та в супермаркетах для подрібнення овочів і фруктів, м'яса, варених яєць, кальмарів та ін.; дроблення горіхів, сухарів, шоколаду, для замішування тіста. За допомогою кутера можна швидко роздрібнити цибулю, часник, помідори і перець в будь-які розміри шматків. Завдяки регулюванню швидкості можна самим управляти подрібненням. Більше швидкість - дрібніше подрібнення. Професійний кутер складається з чаші й власне ріжучої частини. У чаші є декілька різних за формою ножів, які по черзі опускаються в ємність, таким чином в кутері поєднується процес нарізки та перемішування.
Особливості:
• Вагомою перевагою є час, витрачений на процеси - він не перевищує 4 хвилини;
• Ножі в чаші кутера розташовані досить низько, щоб можна було готувати і маленькі порції;
• Корпус - нержавійка;
• Високоефективний мотор дозволяє збільшити тривалість роботи;
• Пульт з натискними кнопками;
• Гумові ніжки перешкоджають ковзанню і міцно утримують апарат на поверхні;
• Об'єм чаші 9 літри;
• Швидкість роботи ножів 980-2200 об/хв;
В комплекті:
• Куттер 9 л;
• Доп. комплектація немає;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
► Куттер - продуктивний кухонний інструмент, призначений для швидкого подрібнення продуктів, переважно, твердої консистенції. Оснащується довгими і середніми ножами з зубчиками, здатними перемелювати м'ясо, рибу, птицю на дрібний фарш, але погано справляється з в'язкою емульсією;
► Бліксери - поєднання блендера і міксера - високі обороти і сталеві ножі з зубчиками, форма яких дозволяє спеціально затягувати емульсію під себе, тобто ще більш ефективно подрібнювати дрібні частинки. Працює при заповненні чаші на ⅔, ідеальний для виробництва майонезу, пюре, мусів і джемів;
► Кухонний процесор (комбайн) - обладнання що поєднує в собі: блендер, овочерізку, м'ясорубку, а в деяких випадках, і соковижималку. В ході готування дозволяє змінювати диски і ножі, перемикаючись з шинкування овочів, наприклад, на рубання м'яса.