Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
UAH
  • EUR
  • USD
Каталог товарів
0
Мій кошик

Обладнання для кав'ярень

Кондитерське обладнання

Ідеальне виробництво кондитерських виробів означає використання якісного кондитерського обладнання. Адже наявність широкого асортименту цукерок невіддільна від повної автоматизації основного процесу та відмови від ручної праці. Все це позитивно впливає на майбутнє виробництво: можна виробляти всі види цукерок, від бісквітів до шоколаду.

Каталог компанії «Рестро» надає магазинам різноманітне кондитерське обладнання, кожне з яких може виконувати певний перелік завдань:

  • Професійний міксер.
  • Обладнання для приготування кавових напоїв.
  • Підлогові та настільні шафи для кондитерки.
  • Підлогові шафи для кондитерки.
  • Різні змішувачі.
  • Льодогенератори різної потужності.
  • Барний холодильник.
  • Посудомийна машина, спеціально розроблена для певної кількості посуду.
  • Кавомолка.
  • Необхідний посуд.

У кожній категорії є корисне кондитерське обладнання від магазинів різних виробників. Завдяки такому асортименту будь-який покупець може вибрати і замовити певну кількість дійсно корисної техніки для професійних кухонь.

Як вибрати холодильне обладнання для цукерок?

При виборі холодильного обладнання для кондитерських слід звернути увагу на кілька важливих характеристик:

  1. Особливості конструкції - ці особливості залежать від того, де планується встановити даний блок. Тому рекомендується спочатку продумати місце майбутньої установки.
  2. Тип охолодження. У холодильному обладнанні в цукернях виробники використовують два основних види охолодження - статичне і динамічне. Характеристика статичної електрики полягає в тому, що в певних областях камери змінюється температура. У моделі з динамічним охолодженням використовується вентилятор для розсіювання холодного повітря по всій камері, щоб забезпечити рівномірний розподіл повітря.

Вибираючи холодильне обладнання для солодощів, не варто упускати з уваги ще один важливий нюанс – простоту використання. Це пов’язано з наявністю/відсутністю ніжок, регульованих полиць, спеціальних ручок для швидкого відкривання дверей тощо.

Яким має бути ідеальне професійне кондитерське обладнання?

Професійне кондитерське обладнання повинно бути виготовлено з міцних, високоміцних матеріалів. Адже в умовах масового виробництва обладнання часто піддається різним механічним пошкодженням, зношуванню та навантаженню.

Крім того, професійне кондитерське обладнання повинно бути виготовлено з матеріалів, які не виділяють ніяких токсичних речовин і не вбирають запахи при нагріванні. Це особливо важливо при зберіганні різних тортів.

Особливості конструкції цукеркової вітрини

Існує два види дизайну кондитерських вітрин:

  1. Підлогові. Є значна площа викладки продукції, особливо підходить для широкого спектру магазинів і кав'ярень.
  2. Настільні. Розмір різний і його можна поставити на стіл або будь-яку іншу поверхню.

Незалежно від дизайну, цукерковий дисплей повинен розташовуватися в максимально зосередженому місці.

Ідеальний дисплей для кондитерської вітрини

Основне завдання вітрини для кондитерки – надати відвідувачам зручний огляд усіх товарів. Тому більшість конструкцій оснащені спеціальним освітленням для кожної окремої полиці. Крім повністю скляних вікон, таке освітлення допоможе гостям уважно розглянути всю продану продукцію, що позитивно позначиться на споживчому попиті.

Вітрини кондитерської можна доповнити одноколірним або багатобарвним підсвічуванням. Все це справило великий вплив на маркетинговий процес і привернуло увагу споживачів.

Зручність використання охолоджуваної вітрини для цукерок

Сучасні кондитерські вітрини можна доповнити регульованими полицями або ніжками, а обладнання можна вмонтувати навіть на нерівну підлогу. Останнім часом все більш популярними стають моделі з переднім склом через відсутність конденсату, тому ніщо не може зупинити візуальний огляд всієї серії.

Зручні холодильні вітрини повинні бути сконструйовані з розсувним заднім склом для завантаження нових товарів.

Настільна кондитерська вітрина 

Зверніть увагу на кілька практичних варіантів установки невеликих цукеркових вітрин:

  • На барну стійку;
  • На стіл;
  • На низькопідлоговій вітрині утворюється конструкція типу «вежа».

Необхідно встановити настільну кондитерську, щоб вся продукція була на рівні очей або пояса відвідувача. При цьому працівники агентства повинні мати вільний доступ до асортименту для поширення свіжої продукції.

Підлога вітрина цукерок

Цукеркова підлога зі скла характеризується великим об’ємом охолодження та достатньо великою площею викладення продукту. Оскільки одна модель може мати вражаючу висоту, цей дизайн доповнюється багатошаровими полицями. Це дозволяє надавати нашим гостям широкий вибір: обертову підлогову вітрину можна використовувати для демонстрації та продажу тортів, другу — для тортів, третю — для солодощів тощо.

Вертикальна кондитерська вітрина

У відділах магазинів і супермаркетів можна встановити вертикальну кондитерську вітрину, де продаються різні цукерки, що вимагають правильного зберігання та дотримання певних температурних показників. Щоб вибрати холодильник, потрібно враховувати висоту, яка залежить від оптимальної кількості полиць.

Головна перевага вертикальної вітрини полягає в тому, що завдяки вузькій формі моделі її можна ідеально вписати в інтер’єр будь-якого приміщення. Таке обладнання зазвичай вбудовують в інші меблі і встановлюють біля різного неопалювального обладнання на кухні або в залі.

Міксер для кондитерів

Виконуючи на кухні завдання різного рівня складності, жоден кондитер не обійдеться без професійного міксера. З його допомогою:

  • Збивання;
  • Розмішати;
  • Подрібнення.

Більшість виробників цукерок використовують планетарні моделі, які мають окрему чашу для змішування необхідних інгредієнтів.

Професійні міксери виробників поділяються на кілька типів за показниками потужності, швидкісним режимам та іншим характеристикам. Тому перед покупкою важливо враховувати майбутню завантаженість кухні.

Купити холодильник кондитерський

Відмінність вітрини холодильника для кондитерки полягає в тому, що температурний режим можна легко налаштувати, щоб можна було зберігати всі види  кондитерських виробів. Тому в магазині чи кав’ярні завжди продаватимуться свіжі продукти, що містять білок, масло та інші види вершків.

Придбати холодильники для кондитерських виробів допоможе компанія «Рестро», яка буде регулярно оновлювати асортимент продукції та продавати сучасне обладнання від різних брендів.

Купуйте інвентар для кондитерки

Кондитерський інвентар – це набір необхідного посуду та різноманітного обладнання, яке може спростити робочий процес кожному кондитеру. До переліку входять: посуд, різноманітні формочки, шпателі, пензлики, шприци тощо.

Щоб вибрати та придбати цукеркове обладнання та приготувати різноманітні десерти, досить скористатись каталогом у магазині «Рестро» для швидкого пошуку. Це популярне професійне обладнання, доступне за ціною, можна придбати оптом або вроздріб, а також доставити по Україні.

Вгору