Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
UAH
  • EUR
  • USD
Каталог товарів
0
Мій кошик
  • Самовивіз зі складу

    Безкоштовно
  • Кур'єром до дверей

    За тарифами перевізника
  • У відділення Нової Пошти

    За тарифами перевізника
  • Дозавантаження
    (для великогабаритних товарів)

    За тарифами перевізника

Докладніше про доставку

*Оформлене або оплачене замовлення до 12 -00 відправляємо відразу після підтвердження!

*Звертаємо Вашу увагу на необхідність перевірки товару, що отримується на складі перевізника!

У разі виявлення пошкоджень на місці складається АКТ.

Якщо цілісність товару не перевірена на складі перевізника відповідальність лягає на одержувача вантажу.

  • Оплачуйте покупку готівкою або переказом на банківські реквізити (безготівково)

    Є можливість оплати товару з ПДВ
  • Оплачуйте покупку Післяплатою на відділенні Нової Пошти

    Мінімальна передоплата 10% від вартості товару
  • Оплачуйте товар у розстрочку з Нашим партнером

    "Плати Пізніше"

 

Детальніше про Оплату

  • Вся техніка має сертифікати та гарантію від виробника 12 - 24 місяців 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Тістоміс горизонтальний GoodFood SM13JBEST

Артикул: (CI)0240676
29 880 грн
33 200 грн
В наявності
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
В кредит

ТІСТОМІС ДЛЯ КРУТОГО ТІСТА GOODFOOD SM13JBEST

Продуктивність: 50-80 кг/год

Кількість швидкостей: 1, 18 об/хв.

Об'єм діжі: 13 л.

Завантаження тесту: 12 кг.

Час одного замішуючи: 10-15 хв.

Функція реверс: є

Напруга: 230 В

Потужність: 1,5 кВт

Габаритні розміри: 660х455х830 мм.

Вага: 122 кг.

Розміри із упаковкою: 790х550х920 мм.

Вага із упаковкою: 148 кг

Модель: GoodFood SM13JBEST

Виробник: GoodFood (ГудФуд, Китай)

GOODFOOD ТІСТОМІС SM13JBEST

Горизонтальний тістоміс GoodFood SM13JBEST призначений для замісу крутого тіста в пекарнях, кондитерських, ресторанах.

Для оптимального використання тістомісильних машин рекомендується наповнювати від 20% до 80% обсягу діжі. Пропорція інгредієнтів повинна бути мінімум 1/3 для рідин (олія та вода) і 2/3 для твердої частини (борошно, дріжджі, сіль)

особливості:

Діжа повертається на 90 градусів для вивантаження тесту.

Діжа та спіраль виготовлені з нержавіючої сталі.

Характеристики
Тип   Спіральний
Об'єм діжи, л  13
Кількість передач  1
Тип діжи  Незнімна
Потужність, кВт  1.5
Напруга, В  220 В
Вгору