Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
UAH
  • EUR
  • USD
Каталог товарів
0
Мій кошик

Дезінфікуючі засоби

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою

Використання дезінфікуючих засобів на професійних кухнях підприємств громадського харчування є одним з основних правил за гігієнічними нормами. Усі ресторани зобов’язані підтримувати порядок на кухнях та залах, використовуючи якісні дезінфікуючі засоби, які не становлять небезпеки для навколишнього середовища та здоров’я людей, але водночас допомагають боротися з мікробами.

Консерванти використовуються для обробки стільниць для столів, робочих поверхонь кухарів, офіціантів, барменів, миття підвіконня, полиць, очищення всіляких меблів тощо.

Яким повинен бути якісний і ефективний антисептик

Антисептик є в списку обов’язкових засобів для кожного працівника закладу харчування та напоїв. Вони мають широкий спектр дії, оскільки дозволяють успішно боротися з різними небезпечними мікроорганізмами:

  • бактерії;
  • вірусні частинки;
  • грибок;
  • мікобактерії туберкульозу;
  • та інші патогени, що викликають небезпечні інфекції у людей.

Враховуючи велику кількість людей, які щодня відвідують ресторани, кафе та їдальні, поверхневі консерванти вважаються необхідними та корисними допоміжними засобами в процесі очищення.

Тому якісний дезінфікуючий засіб повинен володіти наступним набором властивостей:

  • Немає різкого запаху, який важко випарувати з приміщення.
  • Швидка дія, щоб знищити мікроби, оскільки прибирання зазвичай проводиться відразу після відходу гостей і до прибуття нових відвідувачів.
  • Консервант, який використовується для обробки, повинен відповідати конкретному типу поверхні з урахуванням матеріалу, з якого виготовлена ​​поверхня.

Правильно підібрані інгредієнти не пошкодять поверхні меблів, техніки та різноманітні елементи декору інтер’єру.

Різновиди дезинфікуючих засобів

На сайті інтернет-магазину «Рестро» представлений широкий асортимент дезінфікуючих засобів. Існує багато різних критеріїв класифікації консервантів, але найпопулярнішим є форма випуску.

Виходячи з цього, виділяють наступне:

  • Концентрати є дезінфікуючими засобами загального або спеціального призначення. Концентрат необхідно попередньо розвести відповідно до інструкцій виробника.
  • Аерозолі, спреї – відмінне рішення для швидкої дезінфекції, коли потрібно мати справу з невеликими важкодоступними поверхнями.
  • Хлор в таблетках, гранулах - для приготування робочих розчинів. Цей дезінфікуючий засіб для очищення зазвичай використовується для дезінфекції різних сантехнічних виробів, сміттєвих баків, резервуарів для води тощо.
  • Серветки попередньо просочені дезінфікуючим засобом.

Всі ці дезінфікуючі засоби активно використовуються в харчовій промисловості з огляду на їх первинне призначення і склад.

Дезінфікуючий засіб для ресторанів

У ресторанах і кафе щодня є велика кількість людей, тому для регулярного прибирання протягом дня потрібно використовувати дезінфікуючий засіб. Однак є кілька важливих вимог, які слід враховувати при виборі таких консервантів. Тому в підприємствах громадського харчування зазвичай використовуються такі протоколи дезінфекції:

  • Прибирання - професійна кухня, комора, хол.
  • Прибирання меблів, інструментів, які торкаються їжі.
  • Промийте нехарчовими контактними дезінфікуючими засобами.

З цієї причини, крім загального набору засобів, рекомендуються спеціальні рецепти.

Наприклад, для якісного очищення стін, кухонної підлоги, витяжок і столів рекомендуються дезінфікуючі засоби з знежирюючим ефектом. Такі засоби здатні навіть розчиняти жир, який був висушений протягом тривалого періоду часу.

Для дезінфекції холодильників, холодильних вітрин та кухонного посуду вибирайте професійний дезінфікуючий засіб, відповідне позначення в інструкції. Важливо, що склад дійсно нетоксичний і безпечний для алергіків.

Переваги професійних дезінфікуючих засобів

Сучасні дезінфікуючі засоби характеризуються високоякісними і безпечними інгредієнтами, тому мають ряд незаперечних переваг:

  • У складі присутні кілька компонентів, завдяки чому можна видалити патогенні мікроорганізми на різних типах поверхонь.
  • Він може функціонувати якомога швидше після нанесення на меблі або техніку.
  • Нетоксичний або малотоксичний, залежно від інгредієнтів. В результаті засіб для обробки поверхні не містить летких компонентів.
  • Не викликають корозії, що особливо важливо для металевих поверхонь.
  • Концентрат легко розчиняється у воді, теплій і холодній воді. Приготований розчин довго зберігає свої властивості.

Дезінфікуючі засоби, які можна придбати за прийнятними цінами на сайті, також виконують ще одну важливу функцію – служать миючим засобом. Крім того, деякі види консервантів мають дезодоруючі властивості.

Як вибрати дезінфікуючий засіб

При виборі відповідного дезінфікуючого засобу необхідно звернути увагу на характеристики антибактеріальної ефективності, враховуючи умови експлуатації кожного складу.

Якщо говорити про найсильніші препарати, можна використовувати на:

  • грибки;
  • всі форми бактерій;
  • більшість спор;
  • жир, прикріплений до поверхні;
  • сальмонела, що живе на яєчній шкаралупі та інше.

Останнім часом набуло популярності нове покоління дезінфікуючих засобів. Це сучасні склади для гігієнічної та хірургічної обробки поверхонь, рук з антисептичним ефектом.

У каталозі інтернет-магазину «Рестро» представлено безліч антисептиків, представлених у різній кількості. Дезінфікуючі засоби можна придбати за демократичними цінами та доставити в будь-який населений пункт України, або забрати особисто зі складів у Києві, Запоріжжі, Дніпрі та Харкові. Пропонуються додаткові знижки на певні товари в каталозі, дозволяючи клієнтам максимально заощадити на роздрібних або оптових товарах.

Вгору