Кількість
|
Вартість
|
||
|
Апарат шокової заморозки RESTO LINE BC511 - призначається для швидкої і надійної заморозки або охолодження продукту, зі збереженням їх первинних корисних властивостей. Варто відзначити, що використовуючи шокову заморозку виключається втрата ваги, висихання, окислення і розвиток бактерій. Дане обладнання широко використовуються в кейтерінгу, заготівельних фабриках, фабриках-кухнях, кафе, ресторанах, готелях, їдальнях, міні-виробництвах, супермаркетах.
Шокова заморозка RESTO LINE (Італія) на 5 рівнів 600х400 (GN 1/1). Температура охолодження до +3 із вхідною температурою продукту +70 за цикл може охолодити 15 кг. Температура заморозки до -18 з вхідною температурою +70 за цикл заморозить кг. Температура навколишнього середовища, не повинна перевищувати + 35°С з відносною вологістю 65%. Відстань між направляючими мм.
Переваги використання шокової заморозки:
• Висока якість готового продукту і гігієнічність його приготування;
• Значна економія часу на приготування продуктів;
• Значне зменшення втрат ваги продуктів;
• Максимальне завантаження апарату - 15 кг;
• Шар теплоізоляційного матеріалу - 60 мм - для підтримки оптмальної температури всередині шафи;
• Більш тривале зберігання (зберігаються від 3 до 12 місяців);
В комплекті:
• Апарат шокової заморозки RESTO LINE BC511 220 вольт;
• Доп. комплектація - щуп для визначення внутрішньої температури продукту;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
• + БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!