Кількість
|
Вартість
|
||
|
Апарат шокової заморозки DESMON GBF15 - особливий вид холодильного обладнання яке використовується для швидкого охолодження і заморожування різних харчових продуктів, з максимальним збереженням його корисних властивостей і смакових якостей. Використовуючи обладнання шокової заморозки виключається втрата ваги, висихання, окислення і розмноження бактерій. Дане обладнання широко використовуються в кейтерінгу, заготівельних фабриках, фабриках-кухнях, кафе, ресторанах, готелях, їдальнях, міні-виробництвах, супермаркетах.
Шокова заморозка DESMON (Італія) на 15 рівнів 600х400 (GN 1/1). Температура охолодження до +3 із вхідною температурою продукту +70 за цикл може охолодити 40 кг. Температура заморозки до -18 з вхідною температурою +70 за цикл заморозить 30 кг. Температура навколишнього середовища, не повинна перевищувати + 35°С з відносною вологістю 65%. Відстань між направляючими 68 мм.
Переваги використання шокової заморозки:
• Гігієнічність і бездоганна якість;
• Значна економія часу на приготування продуктів;
• Зменшення втрат ваги продуктів;
• Максимальне завантаження апарату - 40 кг;
• Шар поліуретану товщиною 60 мм гарантує високий рівень термоізоляції;
• Можливість більш тривалого зберігання продукту (зберігаються від 3 до 12 місяців);
В комплекті:
• Апарат шокової заморозки DESMON GBF15 380 вольт;
• Доп. комплектація - щуп для визначення внутрішньої температури продукту;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
• + БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!