Кількість
|
Вартість
|
||
|
Апарат шокової заморозки BERG T7 - особливий вид холодильного обладнання яке використовується для швидкої заморозки сирих продуктів або тих, що пройшли попередню теплову обробку, при цьому максимально зберігаються всі харчові і смакові властивості. Використовуючи шафу шокової заморозки виключається втрата ваги, висихання, окислення і розмноження бактерій. Дане обладнання використовується на підприємствах громадського харчування і торгівлі.
Шокова заморозка BERG (Німеччина) на 7 рівнів 600х400 (GN 1/1). Температура охолодження до +3 із вхідною температурою продукту +70 за цикл може охолодити 25 кг. Температура заморозки до -18 з вхідною температурою +70 за цикл заморозить кг. Температура навколишнього середовища, не повинна перевищувати + 35°С з відносною вологістю 65%. Відстань між направляючими 80 мм.
Переваги використання шокової заморозки:
• Бездоганна якість готового продукту і гігієнічність;
• Значна економія часу на приготування продуктів;
• Значне зменшення втрат ваги продуктів;
• Максмальна кількість завантажуваного продукту за один цикл - 25 кг;
• Шар поліуретану товщиною 60 мм гарантує високий рівень термоізоляції;
• Більш тривале зберігання (зберігаються від 3 до 12 місяців);
В комплекті:
• Апарат шокової заморозки BERG T7 220 вольт;
• Доп. комплектація - щуп для визначення внутрішньої температури продукту;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
• + БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!