Кількість
|
Вартість
|
||
|
Апарат шокової заморозки BERG D10 - холодильне обладнання яке використовується для швидкої заморозки сирих продуктів або тих, що пройшли попередню теплову обробку, зі збереженням їх первинних корисних властивостей. Варто відзначити, що використовуючи шокер виключається втрата ваги, висихання, окислення і розвиток бактерій. Дане обладнання широко використовуються в кейтерінгу, заготівельних фабриках, фабриках-кухнях, кафе, ресторанах, готелях, їдальнях, міні-виробництвах, супермаркетах.
Шокова заморозка BERG (Німеччина) на 10 рівнів 600х400 (GN 1/1). Температура охолодження до +3 із вхідною температурою продукту +70 за цикл може охолодити 25 кг. Температура заморозки до -18 з вхідною температурою +70 за цикл заморозить кг. Температура навколишнього середовища, не повинна перевищувати + 35°С з відносною вологістю 65%. Відстань між направляючими 80 мм.
Переваги використання шокової заморозки:
• Висока якість готового продукту і гігієнічність його приготування;
• Значна економія часу на приготування продуктів;
• Завдяки високій швидкості охолодження втрати ваги продуктів зводяться до мінімуму;
• Максмальна кількість завантажуваного продукту за один цикл - 25 кг;
• Шар поліуретану товщиною 60 мм гарантує високий рівень термоізоляції;
• Можливість більш тривалого зберігання продукту (зберігаються від 3 до 12 місяців);
В комплекті:
• Апарат шокової заморозки BERG D10 220 вольт;
• Доп. комплектація - щуп для визначення внутрішньої температури продукту;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
• + БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!