Кількість
|
Вартість
|
||
|
Апарат шокової заморозки ANGELO PO XS51M - вид особливого холодильного обладнання яке служить для швидкого охолодження/заморозки сирого або гарячого продукту що пройшов теплову обробку, при цьому максимально зберігаються всі харчові і смакові властивості. Використовуючи шокову заморозку виключається втрата ваги, висихання, окислення і розвиток бактерій. Дане обладнання широко використовуються в кейтерінгу, заготівельних фабриках, фабриках-кухнях, кафе, ресторанах, готелях, їдальнях, міні-виробництвах, супермаркетах.
Шокова заморозка ANGELO PO (Італія) на 5 рівнів 600х400 (GN 1/1). Температура охолодження до +3 із вхідною температурою продукту +70 за цикл може охолодити 22 кг. Температура заморозки до -18 з вхідною температурою +70 за цикл заморозить кг. Температура навколишнього середовища, не повинна перевищувати + 35°С з відносною вологістю 65%. Відстань між направляючими мм.
Переваги використання шокової заморозки:
• Гігієнічність і бездоганна якість;
• Економія часу приготування;
• Значне зменшення втрат ваги продуктів;
• Максимальне завантаження апарату - 22 кг;
• Шар теплоізоляційного матеріалу - 60 мм - для підтримки оптмальної температури всередині шафи;
• Можливість більш тривалого зберігання продукту (зберігаються від 3 до 12 місяців);
В комплекті:
• Апарат шокової заморозки ANGELO PO XS51M 220 вольт;
• Доп. комплектація - щуп для визначення внутрішньої температури продукту;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
• + БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!