Кількість
|
Вартість
|
||
|
Апарат для солодкої вати CC 771 ТМ Inoxtech & nbsp; оснащений теном, виготовлений з харчової нержавіючої сталі марки 304 і & nbsp; музичним пристроєм, створюючи особливу атмосферу свята і залучаючи покупців. P>
Спосіб приготування солодкої вати в апараті CC 771 ТМ Inoxtech дуже простий, заповніть робочу головку апарату на 90% від обсягу цукровим піском. Вручну обертаючи головку, рівномірно розподіліть цукрову суміш. Слідкуйте за тим, щоб не переповнювати головку апарату. Завжди додавайте цукрову суміш при вимкненому моторі і нерухомою голівці. P>
& nbsp; Увімкніть мотор і нагрів згідно з інструкцією до апарату. & Nbsp; Через деякий час з'являться нитки солодкої вати, які почнуть розлітатися і затримуватися на стінках ловителя апарату. Вам потрібно взяти паличку і тримайте її на відстані 2-3 см від дна ловителя. На неї відразу налипне пасмо цукрової вати, обертайте вату, піднявши її над стінкою ловителя, тому що чим ближче до дна Ви будете її тримати, тим більше цукру буде потрібно для отримання однієї порції. P>
На одну порцію цукрової вати витрачається не більше двох чайних ложок цукрового піску, а з одного кілограма цукру виходить до 200 порцій. Для виробництва солодкої вати не потрібно спеціальне сировину & ndash; підходить абсолютно будь-який цукровий пісок. p>
Швидкість приготування можна регулювати зменшуючи або збільшуючи нагрів. Згодом при деякій вправності, і творчому підході до справи можна створювати повітряні шедеври, додаючи різнобарвні і смакові добавки і перетворити цей процес на справжнісіньке шоу. P> На неї відразу налипне пасмо цукрової вати, обертайте вату, піднявши її над стінкою ловителя, тому що чим ближче до дна Ви будете її тримати, тим більше цукру буде потрібно для отримання однієї порції. P>
На одну порцію цукрової вати витрачається не більше двох чайних ложок цукрового піску, а з одного кілограма цукру виходить до 200 порцій. Для виробництва солодкої вати не потрібно спеціальне сировину & ndash; підходить абсолютно будь-який цукровий пісок. p>
Швидкість приготування можна регулювати зменшуючи або збільшуючи нагрів. Згодом при деякій вправності, і творчому підході до справи можна створювати повітряні шедеври, додаючи різнобарвні і смакові добавки і перетворити цей процес на справжнісіньке шоу. P> На неї відразу налипне пасмо цукрової вати, обертайте вату, піднявши її над стінкою ловителя, тому що чим ближче до дна Ви будете її тримати, тим більше цукру буде потрібно для отримання однієї порції. P>
На одну порцію цукрової вати витрачається не більше двох чайних ложок цукрового піску, а з одного кілограма цукру виходить до 200 порцій. Для виробництва солодкої вати не потрібно спеціальне сировину & ndash; підходить абсолютно будь-який цукровий пісок. p>
Швидкість приготування можна регулювати зменшуючи або збільшуючи нагрів. Згодом при деякій вправності, і творчому підході до справи можна створювати повітряні шедеври, додаючи різнобарвні і смакові добавки і перетворити цей процес на справжнісіньке шоу. P> тому що чим ближче до дна Ви будете її тримати, тим більше цукру буде потрібно для отримання однієї порції. p>
На одну порцію цукрової вати витрачається не більше двох чайних ложок цукрового піску, а з одного кілограма цукру виходить до 200 порцій . Для виробництва солодкої вати не потрібно спеціальне сировину & ndash; підходить абсолютно будь-який цукровий пісок. p>
Швидкість приготування можна регулювати зменшуючи або збільшуючи нагрів. Згодом при деякій вправності, і творчому підході до справи можна створювати повітряні шедеври, додаючи різнобарвні і смакові добавки і перетворити цей процес на справжнісіньке шоу. P> тому що чим ближче до дна Ви будете її тримати, тим більше цукру буде потрібно для отримання однієї порції. p>
На одну порцію цукрової вати витрачається не більше двох чайних ложок цукрового піску, а з одного кілограма цукру виходить до 200 порцій . Для виробництва солодкої вати не потрібно спеціальне сировину & ndash; підходить абсолютно будь-який цукровий пісок. p>
Швидкість приготування можна регулювати зменшуючи або збільшуючи нагрів. Згодом при деякій вправності, і творчому підході до справи можна створювати повітряні шедеври, додаючи різнобарвні і смакові добавки і перетворити цей процес на справжнісіньке шоу. P> На одну порцію цукрової вати витрачається не більше двох чайних ложок цукрового піску, а з одного кілограма цукру виходить до 200 порцій. Для виробництва солодкої вати не потрібно спеціальне сировину & ndash; підходить абсолютно будь-який цукровий пісок. p>
Швидкість приготування можна регулювати зменшуючи або збільшуючи нагрів. Згодом при деякій вправності, і творчому підході до справи можна створювати повітряні шедеври, додаючи різнобарвні і смакові добавки і перетворити цей процес на справжнісіньке шоу. P> На одну порцію цукрової вати витрачається не більше двох чайних ложок цукрового піску, а з одного кілограма цукру виходить до 200 порцій. Для виробництва солодкої вати не потрібно спеціальне сировину & ndash; підходить абсолютно будь-який цукровий пісок. p>
Швидкість приготування можна регулювати зменшуючи або збільшуючи нагрів. Згодом при деякій вправності, і творчому підході до справи можна створювати повітряні шедеври, додаючи різнобарвні і смакові добавки і перетворити цей процес на справжнісіньке шоу. P>